Προστατεύει την υγεία σας, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη – και βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Μπορείτε να σκεφτείτε έναν καλύτερο συνδυασμό για μια οικιακή συσκευή;

Η συσκευή φιλτραρίσματος νερού της Strauss είναι ειδικά σχεδιασμένη και προγραμματισμένη να σας προσφέρει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα!

Πώς; Ανακαλύψτε το, διαβάζοντας παρακάτω!

Inner1

  1. Πιστοποιημένες με Energy Star Certification

Οι συσκευές φιλτραρίσματος νερού της Strauss φέρουν την περίφημη πιστοποίηση Energy Star Certification, αφού εξοικονομούν ως και 40% περισσότερο ρεύμα από αντίστοιχες συσκευές άλλων εταιρειών. Ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, με άψογη ποιότητα νερού, στην ιδανική θερμοκρασία.

Ένα το κρατούμενο.

  1. Τέλος στα Εμφιαλωμένα Νερά

Inner2

Με μια Strauss στον πάγκο της κουζίνας σας, έχετε μια πηγή φρέσκου, πεντακάθαρου νερού στο σπίτι σας! Μπορείτε, λοιπόν, να πείτε τέλος μια για πάντα στα εμφιαλωμένα νερά!

Αλήθεια, έχετε υπολογίσει ποτέ πόσα χρήματα ξοδεύετε για εμφιαλωμένο νερό; Ας το δούμε λίγο παρέα:

  • Μια εξάδα εμφιαλωμένου νερού (που αντιστοιχεί σε 9 περίπου λίτρα) κοστίζει περίπου €2.
  • Μια μέση οικογένεια αγοράζει τουλάχιστον 3 εξάδες εμφιαλωμένου νερού την εβδομάδα, ξοδεύοντας, το λιγότερο, €6 κάθε εβδομάδα για εμφιαλωμένο νερό.
  • Στον χρόνο, το ποσό ανέρχεται σε τουλάχιστον €300! Με άλλα λόγια, ένας αρκετά καλός μηνιαίος μισθός τον χρόνο δίνεται αποκλειστικά και μόνο για εμφιαλωμένο νερό! Φυσικά, για μια μεγαλύτερη οικογένεια, το ποσό αυτό αυξάνεται σημαντικά.

Εναλλακτική; Με τη Strauss Water μπορείτε να έχετε απεριόριστο, τριπλά φιλτραρισμένο, κρυστάλλινο νερό με μόλις €4 την εβδομάδα! Bonus; Το απολαμβάνετε άμεσα, στη θερμοκρασία που θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού!

  1. Λειτουργία Energy Saving

Inner3

Οι συσκευές νερού της Strauss διαθέτουν ειδική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (energy saving), εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική ενεργειακή απόδοση όσα χρόνια κι αν περάσουν. Με ενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία, η συσκευή σας μπορεί να καταναλώνει ακόμη λιγότερο ρεύμα - παρότι είναι ήδη η πλέον λιγότερο ενεργοβόρα στην αγορά!

Ναι, οι συσκευές νερού της Strauss είναι η πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση για πεντακάθαρο νερό και μια πιο απολαυστική καθημερινότητα:

  • Με το πάτημα ενός κουμπιού, παρέχουν άμεσα κρυστάλλινο, τριπλά-φιλτραρισμένο νερό, απαλλαγμένο κατά 99% από χλώριο και τη δυσάρεστη γεύση του.
  • Βραβευμένες από διεθνή ινστιτούτα (αμερικανικά, ισραηλινά και ευρωπαϊκά) για την ποιότητα και την ασφάλειά του, προσφέρουν εγγυημένα υγιεινό νερό που διατηρεί όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία.
  • Χρησιμοποιούν λαμπτήρα UV, που εξοντώνει τα παθογόνα βακτηρίδια και τους ιούς που ίσως υπάρχουν στο νερό, τα οποία στη συνέχεια φιλτράρονται και απομακρύνονται.
  • Σας δίνουν τη δυνατότητα να το απολαύσετε στη θερμοκρασία που θέλετε -κρύο, χλιαρό, ζεστό, καυτό- άμεσα, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα της Strauss Water Cyprus και ανακαλύψτε ποια συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, και μάθετε περισσότερα για τους ευέλικτους τρόπους αγοράς της σε μηνιαίες δόσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ

Contact us

Showroom
4, Korniliou Str., Strovolos 2028 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 44 18 28

Office
P.O.Box 16216, 2087 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

Opening Hours

Telephone Service and Technical Support:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Store operating hours:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Follow us