Συμβουλές Ευεξίας  

Αν νιώθετε το τελευταίο διάστημα εξαντλημένοι και υποφέρετε από πονοκεφάλους, μήπως το πρόβλημα (και η λύση του) είναι πιο απλή από όσο νομίζετε; 

Read more

Το μυστικό για χορταστικό και βαθύ ύπνο είναι να ηρεμείτε το σώμα και τη διάνοιά σας προτού ξαπλώσετε να κοιμηθείτε. Ας δούμε 6 αποδεδειγμένους τρόπους πώς. 

Read more

Αν έχετε ευαισθησία στον λαιμό, παρακάτω θα ανακαλύψετε 6 φυσικούς τρόπους να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο! 

Read more

Αν μετά τις διακοπές η «επανένταξη» στους πιο γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας σου φαίνεται δύσκολη, αυτά τα 5 tips θα σου φανούν χρήσιμα! 

Read more

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει έξι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους!

Read more

Μιας και δαπανάτε τόσο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τον κάνετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινό, αυξάνοντας έτσι και την παραγωγικότητά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε προς αυτήν την κατεύθυνση!

Read more

Mάθετε πώς μπορεί να σας ωφελήσει το πρώτο ποτήρι νερού της ημέρας και πώς μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας – αλλά και την καθημερινότητά σας!

Read more

Το τσάι βοτάνων έχει υπέροχη γεύση αλλά και ισχυρή, θεραπευτική δράση. Εσείς γνωρίζετε τις μοναδικές ιδιότητες των ακόλουθων βοτάνων; 

Read more

Το άγχος είναι ίσως το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε ενήλικας σήμερα – και η αντιμετώπισή του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι – και μάλιστα φυσικοί – με τους οποίους μπορείτε να θέσετε το άγχος υπό έλεγχο.

Read more

Τα ζωτικά μας όργανα και τα κύτταρά μας αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό από νερό. Στην πραγματικότητα, το 60% των σωμάτων μας αποτελείται μόνο από νερό! Δυστυχώς, όμως, συνεχίζουμε ως κοινωνία να ξεχνούμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού και συχνά προτιμούμε αναψυκτικά, καφέδες και κάθε είδους ροφήματα ως υποκατάστατά του. Είναι καλό να θυμόμαστε πως το νερό, στην αγνότερή του μορφή, είναι ο καλύτερος φίλος του σώματός σας, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική σας υγεία.

Read more

Contact us

Showroom
4, Korniliou Str., Strovolos 2028 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 44 18 28

Office
P.O.Box 16216, 2087 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

Opening Hours

Telephone Service and Technical Support:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Store operating hours:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Follow us