Οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: σε αυτούς που λατρεύουν το χειμώνα, και σε αυτούς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται!
Τι καλύτερο από το να ακούς τον ήχο της βροχής να πέφτει στο παράθυρο, να βλέπεις τη λάμψη των αστραπών και να ακούς τα μπουμπουνητά τους ενώ κάθεσαι με φίλους και την οικογένεια κι απολαμβάνεις μια κούπα ζεστό τσάι ή καφέ δίπλα στο τζάκι;
Υπάρχει ένα μόνο πράγμα που μπορεί να καταστρέψει την ειδυλλιακή αυτή εικόνα: «Ποιος έχει το κουράγιο», ίσως σκεφτείτε, «να βγει από τα σκεπάσματα, να σηκωθεί από τον καναπέ που είναι τόσο ζεστός και βολικός, να αρχίσει να βράζει νερό, να μετρά τις δόσεις της σοκολάτας ή του κακάο, να προσέξει τη δοσολογία του γάλακτος μη μας βγει πολύ πικρό, ή κρύο, και μετά να τα κάνει όλα αυτά ξανά για τα παιδιά ή τους φίλους κ.ο.κ.;» Και μόνο η σκέψη όλου αυτού του σκηνικού μπορεί να σας κάνει να χώνεστε όλο και βαθύτερα στα μαλακά σας σκεπάσματα, έτσι δεν είναι; Εκτός κι αν…
Εκτός κι αν έχετε μια Strauss στον πάγκο της κουζίνας σας, που θα σας παρέχει ανά πάσα στιγμή το απαραίτητο και σημαντικότερο συστατικό – πεντακάθαρο νερό, ακριβώς στη θερμοκρασία που το θέλετε για να αναδείξει τη γεύση και το άρωμα του αγαπημένου σας ροφήματος.
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν είναι δα και τόσο δύσκολα! Ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες συνταγές για υπέροχα, γευστικά ροφήματα για ένα ζεστό, γλυκό χειμώνα!
Συνταγή για Λαχταριστή Σοκολάτα:
Θα χρειαστείτε:
Αναμείξτε όλα τα υλικά σε ένα σφραγισμένο βάζο. Κάθε φορά που θα θελήσετε σοκολάτα, ρίξτε απλά μια κουταλιά της σούπας σε μια κούπα, γεμίστε τη με βραστό νερό από τη Strauss σας, κι είστε έτοιμοι!
Συνταγή για Πεντανόστιμο Μηλίτη:
Θα χρειαστείτε:
Αναμείξτε τα όλα σε ένα σφραγισμένο βάζο. Κάθε φορά που λαχταράτε ένα ζεστό ρόφημα μηλίτη, βάλτε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα σε ένα ποτήρι και απλά προσθέστε βραστό νερό από τη Strauss με το πάτημα ενός κουμπιού.
Αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο, προσθέστε λίγο μπράντι!
Συνταγή για Ζεστή Σαγκρία:
Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σαγκρία με κόκκινο κρασί και φρούτα. Θα χρειαστείτε:
Ρίξτε ¾ του μπουκαλιού από το κρασί σε μια κατσαρόλα. Μην το ρίξετε ολόκληρο, γιατί όλο το αλκοόλ θα εξατμιστεί κατά την προετοιμασία, οπότε θα χρειαστεί κάποιο τμήμα του κρασιού να διατηρήσει το οινόπνευμά του.
Στη συνέχεια ρίξτε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μήλο. Βάλτε το σε μέση θερμοκρασία μέχρι να βράσει. Τότε προσθέστε το μήλο και το υπόλοιπο κρασί σβήνοντας ταυτόχρονα τη φωτιά.
Σερβίρετέ το ζεστό! Πώς; Χρησιμοποιήστε φυσικά τη Strauss! Με λίγο νερό στη θερμοκρασία που το θέλετε, θα μπορείτε να το απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Βρείτε τη νέα, προηγμένη έκδοση της Strauss εδώ!
Showroom
4, Korniliou Str., Strovolos 2028 Akropoli, Nicosia
Office
P.O.Box 16216, 2087 Akropoli, Nicosia
Telephone Service and Technical Support:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)
Store operating hours:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)