Η κατανάλωση νερού μοιάζει λίγο με τη γυμναστική: όλοι παραδεχόμαστε ότι είναι πολύ σημαντική, μα συχνά την παραμελούμε.

Μόνιμη δικαιολογία; Μα φυσικά το βαρύ μας πρόγραμμα, το συνεχές μας άγχος και το ασταμάτητο τρέξιμο. Κι είναι αλήθεια ότι, συχνά, μέσα σε όλα αυτά ξεχνούμε να τροφοδοτήσουμε με το σώμα μας με το πιο σημαντικό, το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωση και την εύρυθμη λειτουργία του – το νερό.

Το πρόβλημα είναι ότι η αφυδάτωση προκαλεί πλήθος δυσλειτουργιών στον οργανισμό και ένα σωρό ενοχλητικά συμπτώματα, όπως πονοκεφάλους, αίσθημα κόπωσης ή και εξάντλησης, έλλειψη προσοχής, δυσκολία συγκέντρωσης, ευερεθιστότητα και μειωμένη εργασιακή ή σχολική απόδοση. Μη πίνοντας νερό, δεν κάνουμε κακό μόνο στο σώμα μας, αλλά και στο πρόγραμμά μας.

Αντίθετα, η κατανάλωση άφθονου νερού συμβάλλει στην καλή λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος, βοηθά στο αδυνάτισμα και αποτοξινώνει τον οργανισμό, διατηρώντας παράλληλα την όψη μας λαμπερή και υγιή! Ναι, το νερό είναι πραγματική υπερτροφή, κι είναι κρίμα να την παραμελούμε.

«Μα συνεχώς το ξεχνάω!» ίσως πείτε. Κι όμως, υπάρχει λύση. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε ορισμένους πολύ απλούς τρόπους να πίνετε περισσότερο νερό μέσα στη μέρα – δίχως να το καταλάβετε!

 

Αυξήστε την Ημερήσια Κατανάλωση Νερού…

  • … καταναλώνοντας τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό. Ναι, το σώμα μας προσλαμβάνει νερό όχι μόνο στην υγρή του μορφή, αλλά κι από στερεά τρόφιμα που το περιέχουν στη σύστασή του. Καταναλώνοντας τέτοιου είδους τροφές, αυξάνετε και την ημερήσια λήψη νερού. Φρούτα, λαχανικά, σούπες κτλ. είναι ό,τι πρέπει για αυτόν τον σκοπό.
  • … βάζοντας στο ημερήσιο πρόγραμμά σας ροφήματα με βάση το νερό, όπως το τσάι και το φασκόμηλο, καθώς και ρευστά ροφήματα, όπως το γάλα και οι χυμοί φρούτων.
  • … φροντίζοντας να έχετε μαζί σας ένα επαναχρησιμοποιούμενο παγούρι νερού. Αν το έχετε κοντά σας, στο αυτοκίνητο ή το γραφείο σας, ακόμη κι όταν δεν διψάτε θα πίνετε νερό μηχανικά, ή απλά για να δροσίσετε το στόμα σας. Αντίθετα, αποφύγετε αναψυκτικά που είναι πλούσια σε ζάχαρη. Αν σας αρέσει η γεύση τους, προσθέστε φέτες από το αντίστοιχο φρούτο εποχής στο παγούρι σας, και κάθε γουλιά θα έχει το άρωμα και τη γεύση του αγαπημένου σας φρούτου.
  • … έχοντας μια μόνιμη μηχανή νερού εγκατεστημένη στον προσωπικό σας χώρο. Όσο πιο καθαρό, αγνό είναι το νερό, τόσο περισσότερο θα το αποζητάτε - ειδικά όταν μπορείτε να το απολαύσετε ανά πάσα στιγμή στην αγαπημένη σας θερμοκρασία.

Εσείς, γνωρίζετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας μηχανής νερού της Strauss;

Μάθε περισσότερα

Contact us

Showroom
4, Korniliou Str., Strovolos 2028 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 44 18 28

Office
P.O.Box 16216, 2087 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

Opening Hours

Telephone Service and Technical Support:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Store operating hours:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Follow us

StrausPopUpBanner