Όσον αφορά τη διατροφή και την υγεία μας, υπάρχουν στιγμές που… στρουθοκαμηλίζουμε⋅ χώνουμε δηλαδή το κεφάλι στο χώμα για να μην βλέπουμε τον κίνδυνο αντί να πάρουμε πιο ουσιαστικά μέτρα για να προφυλάξουμε την υγεία μας.

Το νερό είναι συχνά μια τέτοια περίπτωση στρουθοκαμηλισμού! Αλήθεια, εσείς πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Αν είναι να προβάλλετε τη δουλειά ή τη ρουτίνα και το άγχος του γραφείου ως δικαιολογία, τότε αναμφίβολα διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε 4 τρόπους να πίνετε περισσότερο νερό στο γραφείο σας, καθώς και μια πραγματική εμπειρία, που θα αποκαλύψει πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να βελτιώσετε την υγεία και την εμφάνισή σας.

Inner strauss

  1. Ένα Ποτήρι Νερό Μόνιμα Δίπλα στο Χέρι σας

Σας έχει τύχει να τρώτε κάτι, όχι επειδή πεινάτε, αλλά απλά επειδή βρίσκεται μπροστά σας;

Το ίδιο ακριβώς κόλπο μπορεί να γίνει και με το νερό στο γραφείο. Φροντίστε να έχετε μονίμως δίπλα στο χέρι σας, πάνω στο γραφείο σας, ένα ποτήρι γεμάτο νερό. Θα διαπιστώσετε πως, ακόμη κι όταν δεν διψάτε, και μόνο επειδή βρίσκεται εκεί, έτσι κρυστάλλινο και δροσερό, θα το πιείτε – απλά και μόνο γιατί θέλετε να πάρετε για μερικά δευτερόλεπτα τα μάτια σας από τον υπολογιστή, να κάνετε ένα διανοητικό διάλειμμα ή να σταματήσετε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ηρεμήσετε για ένα λεπτό.

Ναι, αν έχετε μόνιμα ένα ποτήρι νερό δίπλα στο χέρι σας, θα το πιείτε.

Προσέξετε μόνο μια σημαντική λεπτομέρεια: το ποτήρι πρέπει να είναι μονίμως γεμάτο – αν το έχετε δίπλα σας αλλά είναι άδειο, τις περισσότερες φορές θα βαρεθείτε να σηκωθείτε για να πάτε στη βρύση ή στον ψύκτη. Για να είναι, όμως, μονίμως γεμάτο, πρέπει να…

 

  1. … Έχετε στο Γραφείο σας μια Κανάτα Νερό

Αυτό θα σας βοηθήσει να γεμίσετε το ποτήρι σας πολλές φορές προτού σηκωθείτε για να γεμίσετε ξανά την κανάτα σας.

Εξάλλου, δεν γίνεται να βγάλετε όλο το οκτάωρο καθιστοί! Κάποια στιγμή θα σηκωθείτε για ένα σνακ, λίγο περπάτημα, έστω για μια επίσκεψη στο μπάνιο – πάντως θα σηκωθείτε, και θα έχετε την ευκαιρία να γεμίσετε ξανά την κανάτα σας και να απολαύσετε άλλα-4-5 ποτήρια νερό προτού σχολάσετε.

 

  1. Προσθέστε Γεύση ή Ανθρακικό

Αν έχετε βαρεθεί την ανύπαρκτη γεύση του νερού και θέλετε λίγο άρωμα ή γεύση για να αποκτήσει ενδιαφέρον, δεν έχετε παρά να προσθέσετε λίγες σταγόνες του αγαπημένου σας φρούτου (λεμόνι, αγγούρι, φράουλα, πορτοκάλι, μανταρίνια) ή μυρωδικού (μέντα ή δυόσμο) στην κανάτα σας!

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να πίνετε νερό με ανθρακικό (πεπιεσμένο διοξείδιο του άνθρακα δηλαδή). Πού θα βρείτε;

 

  1. Εγκαταστήστε μια Μηχανή Νερού στο Γραφείο

Το μυστικό για να πίνετε άφθονο νερό είναι να σας ελκύει η σκέψη να το κάνετε. Και για να σας ελκύει η σκέψη, πρέπει το νερό που πίνετε να είναι κρυστάλλινο, ύψιστης ποιότητας, πεντακάθαρο και – αν σας κάνει κέφι – ανθρακούχο. Πώς;

Ο απλούστερος τρόπος να το πετύχετε αυτό είναι να έχετε μια κομψή και λειτουργική μηχανή νερού μονίμως εγκατεστημένη στο γραφείο σας. Θα κάνει τη διαφορά τόσο για σας και το προσωπικό σας, όσο και για τους πελάτες σας.

 

Μια Πραγματική Εμπειρία

Η Webarts αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Κύπρο, με πελάτες μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου και του εξωτερικού. Η διεύθυνση αποφάσισε να εγκαταστήσει μια Μηχανή Φιλτραρίσματος Νερού T7, αποσκοπώντας κυρίως στη μείωση του κόστους αγοράς και μεταφοράς εμφιαλωμένων νερών στο γραφείο. Τα οφέλη, όμως, αποδείχτηκαν πολύ περισσότερα:

  • αυξημένη παραγωγικότητα,
  • βελτιωμένη αντιληπτική ικανότητα και διανοητική διαύγεια,
  • μυϊκή ευεξία,
  • εξοικονόμηση πόρων και χρόνου,
  • βελτιωμένη αισθητική και εικόνα προς τους εξωτερικούς επισκέπτες.

Ναι, πάνω στον πυρετό της δουλειάς είναι εύκολο να ξεχαστούμε. Αλλά το νερό είναι απαραίτητο για καλή υγεία, καθώς και για μια δημιουργική και παραγωγική μέρα στη δουλειά. Εξάλλου, καλά τα χρήματα και η καριέρα, αλλά δίχως καλή υγεία δεν μπορούμε να απολαύσουμε τίποτα.

Μήπως ήρθε η ώρα για μερικές αλλαγές και στο δικό σας γραφείο; 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Contact us

Showroom
4, Korniliou Str., Strovolos 2028 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 44 18 28

Office
P.O.Box 16216, 2087 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

Opening Hours

Telephone Service and Technical Support:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Store operating hours:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Follow us

StrausPopUpBanner