Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι αμέσως μόλις ξυπνήσετε είναι ευεργετική για το σώμα σας;

Πράγματι, έρευνες αλλά και η ίδια η πείρα έχουν καταδείξει ότι η συνήθεια αυτή μπορεί να απαλλάξει το σώμα σας από ένα σωρό ενοχλήσεις και παθήσεις, μεταξύ αυτών οι πονοκέφαλοι, διάφοροι σωματικοί πόνοι, η ταχυκαρδία, η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, ορισμένα συμπτώματα της επιληψίας, της βρογχίτιδας, της γαστρίτιδας και του άσθματος, καθώς και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση οφθαλμικών και αναπνευστικών παθήσεων και νοσημάτων που πλήττουν τη μήτρα ή δυσχεραίνουν τον ομαλό έμμηνο κύκλο.

Μήπως σας ακούγονται κάπως υπερβολικά όλα αυτά; Παρακάτω, θα ανακαλύψετε 8 μόνο οφέλη από την κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι κάθε πρωί!

 

  1. Βοηθά στην Αποτοξίνωση του Σώματος

Κάθε φορά που πίνετε νερό, ενθαρρύνετε με φυσικό τρόπο την κινητικότητα του εντέρου σας. Τη νύχτα, το σώμα σας αυτό-επιδιορθώνεται, αποβάλλοντας διάφορες τοξίνες από τους ιστούς του.

Όταν, λοιπόν, πίνετε νερό με άδειο στομάχι το πρωί, βοηθάτε στην απομάκρυνση των τοξινών αυτών από το σώμα, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν διάφορες ενοχλήσεις ή και παθήσεις αν παραμείνουν στον οργανισμό. Επίσης, η κατανάλωση άφθονου νερού μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του μυϊκού ιστού και στην παραγωγή νέων αιματικών κυττάρων.  

 τον Μεταβολισμό

  1. Βελτιώνει τον Μεταβολισμό

Η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι μπορεί να αυξήσει τον μεταβολικό σας ρυθμό κατά τουλάχιστον 24%. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους βρίσκονται σε αυστηρή δίαιτα. Αυξημένος μεταβολικός ρυθμός σημαίνει αυτομάτως και καλύτερη πέψη, γεγονός που θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε ευκολότερα τη δίαιτά σας μιας και θα χωνεύετε ταχύτερα. Η κατανάλωση νερού αμέσως μετά το ξύπνημά σας θα καθαρίζει το κόλον, γεγονός που θα επιτρέψει επίσης την ευκολότερη απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων.  

 

  1. Συμβάλλει στην Απώλεια Βάρους

Όταν πίνετε νερό το πρωί με άδειο στομάχι, απελευθερώνετε όλες σας τις τοξίνες και βελτιώνετε τη λειτουργία του πεπτικού σας συστήματος. Θα αισθάνεστε έτσι λιγότερη λιγούρα! Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσετε το σώμα σας να αδυνατίσει ή να διατηρήσει υγιές βάρος, καθώς θα αποφεύγετε το περιττό φαγητό.  

 την Καούρα και Καταπολεμά τη Δυσπεψία

  1. Κατευνάζει την Καούρα και Καταπολεμά τη Δυσπεψία

Η δυσπεψία συχνά προκαλείται από αυξημένη ποσότητα οξέων στο στομάχι. Υποφέρετε από καούρα όταν το οξύ ανέρχεται ως τον οισοφάγο σας. Όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι, τα στομαχικά οξέα πιέζονται προς τα κάτω και αραιώνονται, επιλύοντας το εν λόγω πρόβλημα.  

 

  1. Βελτιώνει τη Λάμψη του Δέρματος

Η αφυδάτωση προκαλεί πρόωρες ρυτίδες και τη δημιουργία πόρων στην επιφάνεια του δέρματος. Σύμφωνα με μια μελέτη, η κατανάλωση μισού λίτρου νερού με άδειο στομάχι αυξάνει τη ροή του αίματος στο δέρμα και το κάνει να λάμπει. Επίσης, η κατανάλωση περισσότερου νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας συμβάλλει, όπως είδαμε, στην αποβολή τοξινών, γεγονός που μόνο καλό μπορεί να είναι για την όψη του δέρματός σας.  

 

  1. Κάνει τα Μαλλιά πιο Λαμπερά, Απαλά και Υγιή

Η αφυδάτωση μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και την ανάπτυξη των μαλλιών σας. Η κατανάλωση άφθονου νερού θρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Το νερό, εξάλλου, αποτελεί το ¼ του βάρους του κάθε κλώνου τρίχας στα μαλλιά μας. Αυτό σημαίνει πως η έλλειψη νερού κάνει την τρίχα εύθρυπτη και αδύναμη.  

 

  1. Αποτρέπει τον Σχηματισμό Πέτρας στα Νεφρά

Η κατανάλωση νερού αμέσως μετά το ξύπνημά σας είναι σημαντικότατη για την αποτροπή σχηματισμού πέτρας στα νεφρά και φλεγμονών στην ουροδόχο κύστη. Το νερό θα διαλύσει τα οξέα που συμβάλλουν στον σχηματισμό της πέτρας, προστατεύοντας έτσι την υγεία των νεφρών σας.  

 την Άμυνα του Οργανισμού

  1. Ενισχύει την Άμυνα του Οργανισμού

Η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι βοηθά στον καθαρισμό και την εξισορρόπηση του λεμφικού μας συστήματος, που αυτομάτως σημαίνει καλύτερη άμυνα για τον οργανισμό μας.

Όπως εύκολα μπορείτε πλέον να αντιληφθείτε, η πόση νερού με άδειο στομάχι το πρωί μπορεί να ωφελήσει το σώμα σας με πολλούς και διάφορους τρόπους!

Δίχως αμφιβολία, είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε μια θετική αλλαγή στην καθημερινότητά σας, δίχως κανένα απολύτως κόστος – αρκεί, φυσικά, να συνδυάζεται με έναν εν γένει υγιή τρόπο ζωής και μια κατάλληλη, ισορροπημένη διατροφή.

Μάθετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας Μηχανής Νερού της Strauss, που παράγει φυσικό ανθρακούχο νερό στην αγαπημένη σας θερμοκρασία με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Μαθετε περισσοτερα

Contact us

Showroom
4, Korniliou Str., Strovolos 2028 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 44 18 28

Office
P.O.Box 16216, 2087 Akropoli, Nicosia

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

Opening Hours

Telephone Service and Technical Support:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Store operating hours:
08:00 – 17:00 (Monday – Friday)
09:30 – 13:30 (Saturday)

Follow us

StrausPopUpBanner