Το νερό είναι η πηγή της ζωής, το πλέον ουσιώδες στοιχείο της. Όπου κι αν ζούμε, όπως κι αν ζούμε, το νερό κατέχει κεντρικό ρόλο στην ύπαρξη μας, όπως και στην ποιότητα της ζωής μας. Στη Strauss Water πιστεύουμε πως εσείς και η οικογένειά σας έχετε το βασικό δικαίωμα για ασφαλές και καθαρό πόσιμο νερό.

"Υποσχόμαστε να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων
δημιουργώντας θαύματα μέσα από το νερό. "

Αυτό μας υποκινεί κάθε μέρα να διασφαλίζουμε πως οι πελάτες της Strauss Water έχουν στη διάθεσή τους νερό εξαιρετικής ποιότητας, καθώς και μια συναρπαστική εμπειρία χρήστη. Αυτό είναι που ενισχύει την αφοσίωσή μας στην οικοδόμηση και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, ώστε να διασφαλίζουμε πως έχετε πάντοτε νερό με φανταστική γεύση, ζεστό και κρύο, που εκπληρώνει στο πλήρες τις καθημερινές σας ανάγκες σε πόσιμο νερό, τόσο τις δικές σας, όσο και της οικογένειάς σας.

about image greek

Από το 2006 αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες της Κύπρου πίνουν το νερό τους, παρέχοντας μια γευστική και ανεκτίμητης αξίας εναλλακτική αντί του εμφιαλωμένου, του φιλτραρισμένου και του κοινού νερού της βρύσης. Μπορούμε να παρέχουμε στον καθένα εξαιρετικής ποιότητας νερό, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του -κάτι που πραγματικά μάς συναρπάζει.  Η εταιρεία μας επιζητεί να μεταμορφώσει το πόσιμο νερό σε μια συναρπαστική καθημερινή εμπειρία και στόχος της είναι να καλλιεργήσει μια ισόβια σχέση με τους πελάτες της.

Προσφέρουμε γευστικότατο, αγνό, δροσερό, πεντακάθαρο νερό, σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή των εμφιαλωμένων. Το εντυπωσιακό μας πελατολόγιο περιλαμβάνει εταιρείες, μικρά γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία, λογιστικά γραφεία, εταιρείες μεταφορών και κατοικίες, και όλοι τους απολαμβάνουν τα προϊόντα αιχμής που προσφέρουμε, καθώς συνδυάζονται με την απαράμιλλη αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.  Τα κορυφαία Συστήματά μας Παροχής Νερού είναι εφάμιλλα της σημασίας που δίνουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, κι έχουν ως αποτέλεσμα μια σχέση που αντέχει στο χρόνο. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε γωνιά της Κύπρου, με δικούς μας εξειδικευμένους και αδιάκοπα εκπαιδευόμενους τεχνικούς.

Το 2009, η Strauss Water Israel αγόρασε την Tana Water. Έκτοτε, νέες πατενταρισμένες τεχνολογίες έχουν ενσωματωθεί στην γκάμα των συσκευών μας παροχής νερού, με πιο φιλικά χαρακτηριστικά και οφέλη για τους τελικούς χρήστες.  

Σχετικά με τη Strauss Water

Η Strauss Water είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην παροχή ποιοτικού πόσιμου νερού σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του καθαρισμού νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση, σχεδιάζουμε, παράγουμε και προσφέρουμε συστήματα καθαρισμού νερού, φίλτρα νερού, καθώς και συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Τα φιλικά προς το περιβάλλον οικιακά και επαγγελματικά Water Bar μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο, με επιτυχημένες συνεργασίες με τη Haier Group στην Κίνα και τη Virgin Group στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχεδιασμένα από ομάδες επιστημόνων, τα προϊόντα της Strauss Water πρωτοπορούν στην αγορά σε τεχνολογικές καινοτομίες, στον ποιοτικό καθαρισμό του νερού και τις μεθόδους επεξεργασίας. Η Strauss Water διαθέτει δικές της καταχωρισμένες πατέντες στους τομείς της επεξεργασίας και του καθαρισμού του νερού. Το νερό των Water Bar μας είναι πάντοτε ασφαλές, πεντακάθαρο και άριστης ποιότητας, εκπληρώνοντας την υπόσχεση της Strauss Water να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων αξιοποιώντας στο πλήρες τις πραγματικά αξιοθαύμαστες ιδιότητες του νερού. 

Η Strauss Water συμμορφώνεται πλήρως με διάφορα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, περιλαμβανομένης της Χρυσής σφραγίδας της αμερικανικής Water Quality Association (WQA), του βρετανικού WRAS Standard, του ευρωπαϊκού European Union Standard (CE), του ROHS Environmental Quality ‎Standard και άλλων.‎

Η Strauss Water ανήκει στον Όμιλο Strauss -μια πολυεθνική εταιρεία τροφίμων και αναψυκτικών με 14.000 υπαλλήλους, που δραστηριοποιείται σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας