Όλο και περισσότεροι άνθρωποι το έχουν κάνει πλέον συνήθειά τους να πίνουν τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό λίγη ώρα προτού πλαγιάσουν το βράδυ.  

Εσείς;  

Ίσως, μια σύντομη ματιά στα οφέλη που εξασφαλίζει για τον οργανισμό σας αυτή η συνήθεια να σας βοηθήσει… 

Καλύτερη Διάθεση

1. Καλύτερη Διάθεση 

Έχει διαπιστωθεί από διάφορες έρευνες ότι η αφυδάτωση επηρεάζει αρνητικά τον νυχτερινό ύπνο και, ως αποτέλεσμα, τη διάθεσή μας. Αντίθετα, άτομα που ενυδατώνονται επαρκώς πριν κοιμηθούν κοιμούνται καλύτερα, έχουν περισσότερη ενέργεια την επόμενη μέρα και πολύ πιο θετική διάθεση. 

Φυσικά, σωστή ενυδάτωση πριν τον ύπνο δε σημαίνει να πιούμε απλά ένα ποτήρι νερό πριν ξαπλώσουμε, ούτε να καταναλώσουμε το νερό που θα έπρεπε να έχουμε πιει κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν κλείσουμε το φως για ύπνο. Η σωστή ενυδάτωση περιλαμβάνει άφθονη κατανάλωση νερού καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας – συν ένα ποτήρι λίγο πριν κοιμηθούμε. 

Κυκλοφορία του Αίματος

2.Βελτιώνει την Κυκλοφορία του Αίματος 

Κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου το σώμα ενεργοποιεί μηχανισμούς αποτοξίνωσης και αποκατάστασης κυττάρων. Μια κατάλληλη ποσότητα νερού πριν από τον ύπνο ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και επιτρέπει στον οργανισμό να αποβάλει πιο εύκολα και αποτελεσματικά άχρηστες ουσίες, καθώς και να επιδιορθώσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά φθορές σε διάφορους ιστούς του σώματος. 

 

3. Υγιές & Λαμπερό Δέρμα 

Είναι πασίγνωστο ότι ένα από τα το μυστικά για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα είναι η σωστή ενυδάτωση. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, όμως, το σώμα χάνει υγρά με την εφίδρωση. Λίγο νερό, επομένως, προτού ξαπλώσουμε θα βοηθήσει τον οργανισμό να παραμείνει ενυδατωμένος, διατηρώντας παράλληλα την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέποντας την εμφάνιση ρυτίδων.  

 

4. Καλύτερος Ύπνος  

Η αφυδάτωση απορυθμίζει τον μεταβολισμό του οργανισμού, γεγονός που προκαλεί ανεπιθύμητες και αχρείαστες αυξομειώσεις στη θερμοκρασία του σώματος. Αν δεν έχετε ενυδατωθεί σωστά πριν ξαπλώσετε, μπορεί να έχετε ανήσυχο ύπνο λόγω εφίδρωσης ή ρίγους.  

Λειτουργία της Καρδιάς

5. Ρυθμίζει τη Λειτουργία της Καρδιάς 

Πάνω από το 70% της καρδιάς αποτελείται από νερό, σύμφωνα με κάποιες μετρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η σωστή ενυδάτωση συμβάλλει ουσιαστικά στη λειτουργία της καρδιάς, εξασφαλίζοντας καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και ζωτικό οξυγόνο για κάθε κύτταρο του σώματος.  

 

Το Κλειδί για Σωστή Ενυδάτωση… 

Μήπως θέλετε να πίνετε περισσότερο νερό αλλά… για κάποιον λόγο, δεν καταφέρνετε να βάλετε τη σωστή ενυδάτωση στο καθημερινό σας πρόγραμμα;  

Το κλειδί για σωστή ενυδάτωση, κάθε μέρα, όλη μέρα, είναι το κρυστάλλινο, πεντακάθαρο νερό που προσφέρουν οι συσκευές φιλτραρίσματος νερού Strauss!  

Τριπλά φιλτραρισμένο νερό για όλη την οικογένεια – και μάλιστα σε προεπιλεγμένες θερμοκρασίες (κρύο, δροσερό, ζεστό, καυτό) για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα στη στιγμή!  

Με τρία διαφορετικά φίλτρα και πανίσχυρο λαμπτήρα UV, δεν απαλλάσσουν μόνο το νερό από σκουριά, λάσπη, χλώριο και άλλες ακαθαρσίες, αλλά αποτρέπουν και την ανάπτυξη ιών και παθογόνων βακτηρίων!  

 

Το πιο εκπληκτικό; Η πρωτοποριακή τους τεχνολογία διατηρεί στο νερό σας όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο.   

Πιστοποιημένα με #EnergyStarCertification, απαιτούν έως 40% λιγότερο ρεύμα από άλλες συσκευές φιλτραρίσματος νερού, ενώ διαθέτουν και λειτουργία κλειδώματος #ChildProtection για ακόμη πιο ασφαλή χρήση.  

Πείτε τέλος στην αγορά, στο κουβάλημα και στην αποθήκευση εμφιαλωμένου νερού! Επικοινωνήστε μαζί μας και η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή της συσκευής που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, και θα δημιουργήσει για σας ένα εξατομικευμένο πλάνο αγοράς με έως 24 μηνιαίες δόσεις. 

  

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: [email protected]

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας