Υπάρχουν άφθονα προϊόντα περιποίησης που συμβάλλουν στη διατήρηση της λάμψης και της υγείας της επιδερμίδας: από κρέμες ενυδάτωσης έως gel απολέπισης και εκχυλίσματα βοτάνων.

Κι όμως, κανένα τους δεν είναι ικανό να υποκαταστήσει την αξία του νερού!

Η σωστή ενυδάτωση χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη στο δέρμα. Αντίθετα, ένα αφυδατωμένο δέρμα, όσα καλλυντικά κι αν χρησιμοποιηθούν πάνω του, θα δείχνει πάντοτε θαμπό και ταλαιπωρημένο.

Γιατί; Ας δούμε.

inner 01

Γιατί Χρειαζόμαστε Ενυδάτωση;

Το σώμα μας έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό. Το ανθρώπινο δέρμα, το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού μας, αποτελείται κατά 60% από το θαυμαστό αυτό υγρό της φύσης.

Ενυδατώνοντας, λοιπόν, την επιδερμίδα, απλά διασφαλίζουμε ότι διαθέτει αρκετό από το σημαντικότερο συστατικό της για να κάνει σωστά τη «δουλειά» της  - χωρίς συμβιβασμούς.

Αντίθετα, η χαμηλή κατανάλωση νερού αναγκάζει όλα τα όργανα του σώματος, κυρίως το δέρμα, να χρησιμοποιούν ολοένα και μικρότερη ποσότητα νερού για τις λειτουργίες τους, επηρεάζοντας έτσι την αποτελεσματικότητα αλλά και την υγεία τους. 

Το καλά ενυδατωμένο δέρμα ξεχωρίζει για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του, τον ομοιόμορφο τόνο και τη λάμψη του. Από την άλλη, το αφυδατωμένο δέρμα εμφανίζει συχνά σημάδια πρόωρης γήρανσης και ορισμένες φορές αποτελεί τη βασική αιτία δερματικών παθήσεων.

inner 03

Η Σημασία του Φιλτραρισμένου Νερού για την Υγεία της Επιδερμίδας

Το χλώριο που περιέχει το νερό της βρύσης εξαλείφει παθογόνους μικροοργανισμούς, προστατεύοντας έτσι το ανθρώπινο σώμα από διάφορες ασθένειες. Δίχως αυτό, το νερό που φτάνει σπίτι μας θα ήταν πηγή μεγάλου κινδύνου για την υγεία όλης της οικογένειας.

Δυστυχώς, όμως, το χλώριο διαταράσσει την ισορροπία της επιδερμίδας και του πεπτικού συστήματος. Το χλώριο δεν κάνει διάκριση μεταξύ επιβλαβών και ευεργετικών μικροοργανισμών για το δέρμα και τον πεπτικό σωλήνα. Τα εξοντώνει αδιακρίτως, αφήνοντας συχνά το δέρμα ξηρό, στερημένο από φυσικά του έλαια, που είναι πολύτιμα για την υγεία και τη σφριγηλότητά του.

Εδώ ακριβώς βρίσκουμε την αξία του φιλτραρισμένου νερού: διατηρεί το νερό μας απολύτως ασφαλές, αλλά χωρίς χλώριο – και άρα χωρίς επιπτώσεις για την υγεία της επιδερμίδας μας.  

Επίσης, το φιλτραρισμένο νερό είναι πιο εύγευστο και απολαυστικό, κάνοντάς μας να το πίνουμε και συχνότερα. Όπως ήδη είπαμε, όσο καλύτερα ενυδατωμένο είναι το σώμα, τόσο υγιέστερη η επιδερμίδα μας.

Τέλος, το φιλτραρισμένο νερό εξασφαλίζει καλύτερη πέψη: διευκολύνει τη μεταφορά θρεπτικών στοιχείων στους ιστούς και συμβάλλει στην απομάκρυνση τοξινών. Ως γνωστό, η αποτελεσματική αποτοξίνωση είναι το Α και το Ω για την υγεία της επιδερμίδας.

inner 02

Πώς Φιλτράρει το Νερό μια Συσκευή Strauss

Κάθε συσκευή νερού Strauss διαθέτει τρία διαφορετικά στάδια φιλτραρίσματος:

  • Το πρώτο φίλτρο απομακρύνει ιζήματα που ίσως βρίσκονται στο νερό.
  • Το δεύτερο φίλτρο (μεγέθους 2 micron) συγκρατεί σκουριά, σκόνη και χώμα.
  • Το τρίτο φίλτρο, με οπές μεγέθους 0,6 micron, φιλτράρει το νερό από οποιαδήποτε οργανική ύλη, απαλλάσσοντάς το επίσης από το χλώριο και τη δυσάρεστη γεύση του – σε ποσοστό 99%!

Παράλληλα, κάθε Strauss διαθέτει ειδικό λαμπτήρα UV, που εξοντώνει αλλά και αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηριδίων και μικροοργανισμών στο νερό σε ποσοστό 99,9%.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή, τριπλά φιλτραρισμένο, πεντακάθαρο, κρυστάλλινο νερό. Το σημαντικότερο; Το νερό φιλτράρεται αλλά και παραμένει απολύτως καθαρό και αγνό στο εσωτερικό της συσκευής, δίχως ίχνος χλωρίου.

Μια συσκευή νερού Strauss, λοιπόν, είναι η ιδανική λύση για τέλεια ενυδάτωση – αλλά και λαμπερή, υγιή επιδερμίδα!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα της Strauss Water Cyprus, η οποία θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή της συσκευής που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και θα διαμορφώσει μαζί σας ένα πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αγοράς με μηνιαίες δόσεις!

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: [email protected]

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας