Καλή ζωή

Γιατί να περιμένουμε την επόμενη άδεια και μέχρι τότε να ασφυκτιούμε, όταν μπορούμε να χαιρόμαστε κάθε μέρα το δώρο της ζωής; 

Περισσότερα...

Ακόμα κουβαλάς νερό; Αυτοί είναι μόνο 10 από τους λόγους που μια συσκευή φιλτραρίσματος νερού της Strauss είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη κουζίνα! 

Περισσότερα...

Οι άνθρωποι της Strauss βρήκαν έναν πανέξυπνο τρόπο να προστατέψουν τα παιδιά από απρόσεχτη χρήση, χωρίς να σας στερήσουν τις τρομερές δυνατότητες της συσκευής! 

Περισσότερα...

Αν ανακαινίζετε την κουζίνα σας, κάτι που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι να επενδύσετε σε μια συσκευή φιλτραρίσματος νερού Strauss. Ανακαλύψτε 11 λόγους γιατί! 

Περισσότερα...

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και όλοι, λίγο-πολύ, αναθεωρήσαμε κάποια πράγματα στη ζωή, συνειδητοποιώντας πόσο σημαντικό είναι να γεμίζουμε αξία κάθε της λεπτό. 

Περισσότερα...

Σε αυτό που συμφωνούν όλοι, είναι πως οι σχέσεις θέλουν δουλειά! Αφιερώνοντας χρόνο στη σχέση σας, συμβάλλετε στη διατήρηση της χημείας με τον σύντροφό σου. 

Περισσότερα...

Υπάρχουν τρόποι να διατηρήσουμε τη χαρά και την αισιοδοξία μας, παρά τον κατ’ οίκον περιορισμό, και παρακάτω θα ανακαλύψετε τι έχουμε βρει εμείς αποτελεσματικό. 

Περισσότερα...

Πόσες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου μπορείς να θυμηθείς; Αν είναι λίγες, γιατί συμβαίνει αυτό; Τι θεωρείς πως πρέπει να αλλάξει; 

Περισσότερα...

Οι περισσότεροι βρίσκονται σε ένα ατέρμονο κυνήγι ευτυχίας και θα έκαναν πολλά για να απολαμβάνουν πιο πολλές στιγμές χαράς. Τι είναι όμως η χαρά;

Περισσότερα...

Το μυστικό για θετική διάθεση κρύβεται σε μερικές σχετικάαπλές τεχνικές. Ανακαλύψτε τες παρακάτω και ξεκινήστε σωστά τη νέα χρονιά!

Περισσότερα...

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας