Οικογένεια και Παιδιά

Προστατεύει την υγεία σας, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Μπορείτε να σκεφτείτε έναν καλύτερο συνδυασμό για μια οικιακή συσκευή; 

Περισσότερα...

Aνακαλύψτε 4+1 απλούς τρόπους για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας στην πιο ελκυστική και φιλόξενη γωνιά του νέου σας διαμερίσματος! 

Περισσότερα...

Βάζουμε στοίχημα ότι κάποιες (αν όχι όλες) από τις Χριστουγεννιάτικες ιδέες μας θα γίνουν σύντομα οικογενειακές σας παραδόσεις… 

Περισσότερα...

Η ρουτίνα ύπνου είναι ευεργετική όχι μόνο για το παιδί, αλλά και για την οικογενειακή σας ζωή γενικά. Ανακαλύψτε 6 λόγους που θα σας πείσουν να την εφαρμόσετε! 

Περισσότερα...

Ως γονείς, πρέπει να θυμόμαστε μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια: ο τρόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά μας θα επηρεάσει, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, το μέλλον τους! 

Περισσότερα...

Επειδή μπορεί το μυαλό να έχει στερέψει, προτείνουμε μερικές καλοκαιρινές ιδέες που θα κρατήσουν τα παιδιά ευχάριστα απασχολημένα, για αξέχαστες αναμνήσεις! 

Περισσότερα...

Θέτοντας την υγεία των παιδιών ως βασικό στόχο, αυτοί οι 5 τρόποι σας επιτρέπουν να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναπτύξουν και να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες! 

Περισσότερα...

Ο κατ' οίκον περιορισμός είναι δύσκολος και το να δημιουργηθούν εντάσεις είναι αναμενόμενο. Πριν αφήσεις το αίσθημα του εκνευρισμού να σε κυριεύσει, θυμήσου... 

Περισσότερα...

#ΜένουμεΣπίτι και ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια! Παρακάτω, θα βρείτε άφθονο υλικό για έμπνευση! 

Περισσότερα...

Τώρα που ο χαρακτήρας του παιδιού σας είναι ακόμα εύπλαστος, είναι καιρός να αναλάβετε δράση και να το βοηθήσετε να αναπτύξει έναν αισιόδοξο χαρακτήρα. 

Περισσότερα...

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας