Συμβουλές Ευεξίας  

Αν νιώθετε το τελευταίο διάστημα εξαντλημένοι και υποφέρετε από πονοκεφάλους, μήπως το πρόβλημα (και η λύση του) είναι πιο απλή από όσο νομίζετε; 

Περισσότερα...

Το μυστικό για χορταστικό και βαθύ ύπνο είναι να ηρεμείτε το σώμα και τη διάνοιά σας προτού ξαπλώσετε να κοιμηθείτε. Ας δούμε 6 αποδεδειγμένους τρόπους πώς. 

Περισσότερα...

Αν έχετε ευαισθησία στον λαιμό, παρακάτω θα ανακαλύψετε 6 φυσικούς τρόπους να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο! 

Περισσότερα...

Αν μετά τις διακοπές η «επανένταξη» στους πιο γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας σου φαίνεται δύσκολη, αυτά τα 5 tips θα σου φανούν χρήσιμα! 

Περισσότερα...

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει έξι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους!

Περισσότερα...

Μιας και δαπανάτε τόσο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τον κάνετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινό, αυξάνοντας έτσι και την παραγωγικότητά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε προς αυτήν την κατεύθυνση!

Περισσότερα...

Mάθετε πώς μπορεί να σας ωφελήσει το πρώτο ποτήρι νερού της ημέρας και πώς μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας – αλλά και την καθημερινότητά σας!

Περισσότερα...

Το τσάι βοτάνων έχει υπέροχη γεύση αλλά και ισχυρή, θεραπευτική δράση. Εσείς γνωρίζετε τις μοναδικές ιδιότητες των ακόλουθων βοτάνων; 

Περισσότερα...

Το άγχος είναι ίσως το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε ενήλικας σήμερα – και η αντιμετώπισή του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι – και μάλιστα φυσικοί – με τους οποίους μπορείτε να θέσετε το άγχος υπό έλεγχο.

Περισσότερα...

Τα ζωτικά μας όργανα και τα κύτταρά μας αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό από νερό. Στην πραγματικότητα, το 60% των σωμάτων μας αποτελείται μόνο από νερό! Δυστυχώς, όμως, συνεχίζουμε ως κοινωνία να ξεχνούμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού και συχνά προτιμούμε αναψυκτικά, καφέδες και κάθε είδους ροφήματα ως υποκατάστατά του. Είναι καλό να θυμόμαστε πως το νερό, στην αγνότερή του μορφή, είναι ο καλύτερος φίλος του σώματός σας, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική σας υγεία.

Περισσότερα...

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας