Συμβουλές Ευεξίας  

Οι περισσότεροι από μας έχουμε κάποιες υγιεινές συνήθειες και, ίσως με αφορμή τον ερχομό της νέας χρονιάς, έχουμε ήδη βάλει σκοπό να αποκτήσουμε και κάποιες άλλες..

Περισσότερα...

Ο απόλυτος σύμμαχος για μια υγιεινή ζωή και σωστή διαχείριση άγχους είναι η σωστή ενυδάτωση και διατροφή. Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας!

Περισσότερα...

Υπέροχη εμπειρία η μητρότητα, αλλά έχει και τις προκλήσεις της. Παρουσιάζουμε 4 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο νέο, απαιτητικό σας ξεκίνημα ως νέα μαμά. 

Περισσότερα...

Με το κρύο, το τσάι είναι ό,τι πρέπει! Ανακαλύψτε μερικά από τα πιο ωφέλιμα αφεψήματα βοτάνων για προστασία και ανακούφιση από τις κακουχίες του χειμώνα! 

Περισσότερα...

Αν νιώθετε το τελευταίο διάστημα εξαντλημένοι και υποφέρετε από πονοκεφάλους, μήπως το πρόβλημα (και η λύση του) είναι πιο απλή από όσο νομίζετε; 

Περισσότερα...

Το μυστικό για χορταστικό και βαθύ ύπνο είναι να ηρεμείτε το σώμα και τη διάνοιά σας προτού ξαπλώσετε να κοιμηθείτε. Ας δούμε 6 αποδεδειγμένους τρόπους πώς. 

Περισσότερα...

Αν έχετε ευαισθησία στον λαιμό, παρακάτω θα ανακαλύψετε 6 φυσικούς τρόπους να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο! 

Περισσότερα...

Αν μετά τις διακοπές η «επανένταξη» στους πιο γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας σου φαίνεται δύσκολη, αυτά τα 5 tips θα σου φανούν χρήσιμα! 

Περισσότερα...

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει έξι από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους!

Περισσότερα...

Μιας και δαπανάτε τόσο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τον κάνετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινό, αυξάνοντας έτσι και την παραγωγικότητά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε προς αυτήν την κατεύθυνση!

Περισσότερα...

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας