Πώς Μπορείτε να Κάνετε το Νερό σας πιο Ενδιαφέρον;

9 Μαΐου, 2019

Αν βρίσκετε την ουδέτερη γεύση του νερού κάπως βαρετή ή απλά σας αρέσει να πειραματίζεστε με νέες γεύσεις, μπορείτε να κάνετε το νερό σας ακόμη πιο ενδιαφέρον, χαρίζοντάς του μια διακριτική επίγευση και λίγο άρωμα από 100% φυσικά συστατικά!

Εξάλλου, το νερό με εμπλουτισμένη γεύση και άρωμα, όχι μόνο σας ξεδιψά και αναπληρώνει τα υγρά του οργανισμού, αλλά συμβάλλει και στην αποτοξίνωση του σώματός μας, αποφεύγοντας παράλληλα τις περιττές θερμίδες και ανθυγιεινά ενισχυτικά γεύσης.

Παράλληλα, χαρίζει στο σώμα βιταμίνες και ιχνοστοιχεία (ανάλογα με το φρούτο ή το λαχανικό το οποίο θα επιλέξετε ως ενισχυτικό γεύσης), ενώ παράλληλα αποτελεί το ιδανικό αναψυκτικό για παρέες με φίλους ή για πάρτι των παιδιών, καθώς είναι και οικονομικό και υγιεινό.

Inner pos na kanete to nero sas pio endiaferon

Απλά Προσέξτε…

Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προσέξετε μόνο τα ακόλουθα σημεία:

  • Να χρησιμοποιείτε μόνο φιλτραρισμένο νερό! Το χλώριο και άλλα πρόσθετα στο νερό βρύσης χαρίζουν μια δυσάρεστη γεύση όταν συνδυάζονται με φρούτα και λαχανικά.
  • Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε βιολογικά φρούτα και λαχανικά.
  • Όσο περισσότερο αφήσετε τα υλικά στο νερό, τόσο μεγαλύτερη η ένταση στη γεύση και το άρωμα.
  • Καταναλώστε το νερό όσο το δυνατόν γρηγορότερα, εντός 24 ή 36 ωρών, ώστε να μην χαθούν τα θρεπτικά στοιχεία των φρούτων και των λαχανικών και να μην γίνει πικρό το νερό.

 

Γευστικές Ιδέες για πιο Ενδιαφέρον Νερό

Νερό με Γεύση Εσπεριδοειδών
Θα Χρειαστείτε…

  • 4 λίτρα φιλτραρισμένο νερό·
  • 1 λεμόνι κομμένο σε ροδέλες με τη φλούδα·
  • 1 γκρέιπφρουτ κομμένο σε ροδέλες με τη φλούδα·
  • 1 πορτοκάλι κομμένο σε ροδέλες με τη φλούδα.

Στη Συνέχεια…
Ρίξτε το πορτοκάλι, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ στην κανάτα με το νερό και καλύψτε το με μια μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο για περίπου 5 ώρες.

Όταν θα έρθει η ώρα να το σερβίρετε, χρησιμοποιήστε σπείρες εσπεριδοειδών για διακόσμηση!

 

Νερό με άρωμα Τζίντζερ & Βασιλικό
Θα Χρειαστείτε…

  • 4 λίτρα φιλτραρισμένο νερό·
  • 1 τζίντζερ σε φέτες, αποφλοιωμένο·
  • 1 αγγούρι σε ροδέλες, με τη φλούδα·
  • 1 λεμόνι ρε ροδέλες, με τη φλούδα του·
  • 5 φυλλαράκια Βασιλικού.

Στη Συνέχεια
Και πάλι, η διαδικασία είναι απλή: ρίχνετε το τζίντζερ, το αγγούρι, τον βασιλικό και το λεμόνι στην κανάτα με το νερό και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

 

Νερό με Άρωμα Μέντα
Θα χρειαστείτε…

  • 4 λίτρα φιλτραρισμένο νερό·
  • 3 ακτινίδια κομμένα σε ροδέλες, αποφλοιωμένα·
  • 1 λεμόνι κομμένο σε ροδέλες, με τη φλούδα·
  • 3 φυλλαράκια μέντας.

Στη Συνέχεια…
Ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί στην κανάτα με το νερό και κλείνετε το στόμιό της με μεμβράνη, αφήνοντάς τη στη συνέχεια για τουλάχιστον 4 ώρες. Για γαρνίρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή ροδέλα ακτινίδιου.

 

Είναι εύκολο έτσι δεν είναι; Αρκεί φυσικά να έχετε το βασικό σας υλικό – πεντακάθαρο, κρυστάλλινο, φιλτραρισμένο νερό!

Η συσκευή νερού της Strauss σάς χαρίζει άψογη ποιότητα νερού με το πάτημα ενός κουμπιού,

Μαθετε περισσοτερα

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.