Υγεία και Ευεξία

Θέτοντας την υγεία των παιδιών ως βασικό στόχο, αυτοί οι 5 τρόποι σας επιτρέπουν να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναπτύξουν και να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες! 

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως, παρότι η κατανάλωση νερού είναι από μόνη της ουσιώδης για καλή υγεία και ευεξία, χρειάζεται να προσέχουμε και τη θερμοκρασία του.

Ξέρουμε πλέον πολύ καλά πόσο αξία έχει η επαρκής κατανάλωση νερού για την υγεία του οργανισμού μας. Ξέρουμε, όμως, γιατί;

Τα οφέλη του τσαγιού για τον ανθρώπινο οργανισμό δεν είναι μόνο ευρέως γνωστά, αλλά και επιστημονικά αποδεδειγμένα. Πρώτα, όμως, ας μάθουμε κάτι ενδιαφέρον για το τσάι.

Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι αμέσως μόλις ξυπνήσετε είναι ευεργετική για το σώμα σας; Ανακαλύψτε 8 από τα οφέλη της!

Βοηθήστε το παιδί σας να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο χωρίς να παραμελεί τη βασική διατροφική ανάγκη που επηρεάζει άμεσα: την κατανάλωση νερού!

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε επτά πεντανόστιμες, απολύτως φυσικές λιχουδιές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το άγχος σας σε υγιή επίπεδα.

Μιας και δαπανάτε τόσο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τον κάνετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινό, αυξάνοντας έτσι και την παραγωγικότητά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε προς αυτήν την κατεύθυνση!

Αν, λοιπόν, θέλετε να χάσετε βάρος και να κάψετε λίπος αυτό το καλοκαίρι, το νερό αποτοξίνωσης θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σας σε αυτήν την προσπάθεια.

Το νερό με εμπλουτισμένη γεύση και άρωμα, όχι μόνο μας ξεδιψά και αναπληρώνει τα υγρά του οργανισμού, αλλά συμβάλλει και στην αποτοξίνωση του σώματός μας!

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας

StrausPopUpBanner