Υγεία και Ευεξία

Ξέρουμε πλέον πολύ καλά πόσο αξία έχει η επαρκής κατανάλωση νερού για την υγεία του οργανισμού μας. Ξέρουμε, όμως, γιατί;

Τα οφέλη του τσαγιού για τον ανθρώπινο οργανισμό δεν είναι μόνο ευρέως γνωστά, αλλά και επιστημονικά αποδεδειγμένα. Πρώτα, όμως, ας μάθουμε κάτι ενδιαφέρον για το τσάι.

Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι αμέσως μόλις ξυπνήσετε είναι ευεργετική για το σώμα σας; Ανακαλύψτε 8 από τα οφέλη της!

Βοηθήστε το παιδί σας να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο χωρίς να παραμελεί τη βασική διατροφική ανάγκη που επηρεάζει άμεσα: την κατανάλωση νερού!

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε επτά πεντανόστιμες, απολύτως φυσικές λιχουδιές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το άγχος σας σε υγιή επίπεδα.

Μιας και δαπανάτε τόσο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τον κάνετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινό, αυξάνοντας έτσι και την παραγωγικότητά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε προς αυτήν την κατεύθυνση!

Αν, λοιπόν, θέλετε να χάσετε βάρος και να κάψετε λίπος αυτό το καλοκαίρι, το νερό αποτοξίνωσης θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σας σε αυτήν την προσπάθεια.

Το νερό με εμπλουτισμένη γεύση και άρωμα, όχι μόνο μας ξεδιψά και αναπληρώνει τα υγρά του οργανισμού, αλλά συμβάλλει και στην αποτοξίνωση του σώματός μας!

Mάθετε πώς μπορεί να σας ωφελήσει το πρώτο ποτήρι νερού της ημέρας και πώς μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας – αλλά και την καθημερινότητά σας!

Όλοι γνωρίζουμε πως το νερό είναι το πλέον υγιεινό ρόφημα, καθώς έχει άφθονα οφέλη για κάθε ιστό του σώματος δίχως να επιβαρύνει τον  ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό, όμως, που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι οι ώρες κατά τις οποίες η κατανάλωση νερού είναι πιο ωφέλιμη για τον οργανισμό.

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας

StrausPopUpBanner