Ψυχολογία

Το μυστικό για θετική διάθεση κρύβεται σε μερικές σχετικάαπλές τεχνικές. Ανακαλύψτε τες παρακάτω και ξεκινήστε σωστά τη νέα χρονιά!

2020 – άλλο ένα έτος τελειώνει, κι ένα νέο ξεκινά, κι ίσως αναρωτιέστε πόσο προχώρησαν τα σχέδιά σας, πόσο κοντύτερα είστε στους στόχους σας, αν αναπτυχθήκατε ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα όσο θα θέλατε.

Κι όμως, υπάρχουν κάποια ροφήματα που μπορούν να συμβάλλουν πολύ στη μείωση του άγχους.

Αν έχετε παρατηρήσει πως το παιδί σας έχει θέματα με τη συγκέντρωσή του στα μαθήματά του και στο σχολείο, εξετάστε την ποσότητα νερού που καταναλώνει.

 Συγκεντρώσαμε για σας 5 tips που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε στο σπίτι σας μια πιο χειμωνιάτικη και ρομαντική ατμόσφαιρα.

 Οι εργαζόμενοι γονείς γελούν στο άκουσμα της φράσης «ελεύθερος χρόνος». Σήμερα, με τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια - πόσο μάλλον ο ποιοτικός χρόνος που, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι σημαντικός για τα παιδιά μας. Γιατί; 

Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι καν «πράγματα». Και αυτό φαίνεται ότι το ξέρουν ήδη τα μικρά μας παιδιά. Και ενώ πολλοί γονείς αγωνίζονται να προσφέρουν στα παιδιά τους άνεση και υλικά πράγματα, εκείνα λαχταρούν κάτι τελείως διαφορετικό: χρόνο με τον μπαμπά και τη μαμά τους. 

Ίσως ήδη γνωρίζετε τι είναι καλό για σας!

Όπου κι αν βρεθούμε, καταποντιζόμαστε από συμβουλές ειδικών – ανθρώπων που προσπαθούν να μας πείσουν τι είναι σωστό για μας, πώς να το κάνουμε, πώς να σκεφτόμαστε, ποτέ να το σκεφτόμαστε. Συχνά, επίσης, αυτές οι φωνές αλληλοσυγκρούονται, μπερδεύοντάς μας παρά βοηθώντας μας.

Το πρόβλημα; Δεν υπάρχει τρόπος να εξαλείψουμε το άγχος. Τα καλά νέα; Μπορούμε να το διαχειριστούμε. Όντας ρεαλιστές και αναγνωρίζοντας πως, ως ένα βαθμό,το άγχος είναι υγιές και χρήσιμο, θα είμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε και να το διατηρούμε πάντοτε σε υγιή επίπεδα.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται κατά 75% από νερό δεν προξενεί, λοιπόν, έκπληξη το ότι η αφυδάτωση έχει δραματικές επιπτώσεις στη λειτουργία του.

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας

StrausPopUpBanner