O τεχνικός μας θα εγκαταστήσει και θα ρυθμίσει τη μονάδα σε λιγότερο από μία ώρα. Έπειτα, θα φροντίσουμε να σας στέλνουμε αναλώσιμα κάθε 6 μήνες όταν τα χρειάζεστε και να σας παράσχουμε οποιοδήποτε τεχνική εξυπηρέτηση απαιτείται. Με τη Strauss Water θα απολαμβάνετε αδιάκοπη παροχή πεντακάθαρου, δροσερού ή βραστού νερού με υπέροχη γεύση.

Εγκατάσταση

 • Ο τεχνικός μας θα εγκαταστήσει και θα ρυθμίσει την Tana για σας.
 • Ερχόμαστε την ημέρα που επιθυμείτε και σε ώρα που σας βολεύει.
 • Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό σημείο σε απόσταση το πολύ 20 μέτρων από την κεντρική παροχή νερού .
 • Συνδέεται στην παροχή νερού του δικτύου σας μέσω μιας μικρής οπής μεγέθους μολυβιού στην επιφάνεια του πάγκου σας .
 • Χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα για να γίνει η εγκατάσταση της συσκευής σας και να είναι έτοιμη για λειτουργία .
 • Ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει να εισάγετε τις ρυθμίσεις της επιλογής σας, ώστε να είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε .
 • Μετακομίζετε; Θα αποσυνδέσουμε εμείς την Tana συσκευή σας για εσάς και θα την επανεγκαταστήσουμε στο νέο σας σπίτι με ελάχιστη χρέωση.

InstalationBanner

 

Ανταλλακτικά και Τεχνική Εξυπηρέτηση

 • Σας υπενθυμίζουμε αυτόματα κάθε 6 μήνες την ανάγκη αντικατάστασης του ανθρακικού σας φίλτρου.
 • Μια προαιρετική προσθήκη στο πακέτο των φίλτρων σας είναι η κάψουλα προστασίας από την πέτρα που εμποδίζει το σχηματισμό αλάτων στην ηλεκτρική αντίσταση του ντεποζίτου του ζεστού νερού. Συστήνεται για περιοχές με πολύ σκληρό νερό. Πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε 12 μήνες μαζί με το φίλτρο αντικατάστασης.
 • Κάθε 12 μήνες ο λαμπτήρας σας UV μακράς διαρκείας πρέπει να αντικαθίσταται.
 • Η αφοσιωμένη ομάδα μας υποστήριξης θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη συσκευή σας.
 • Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την Tana, ένας τεχνικός θα επισκεφτεί το σπίτι σας και θα διασφαλίσει ότι η Tana συσκευή σας είναι και πάλι έτοιμη για λειτουργία. Προσφέρουμε προαιρετικά πακέτα τεχνικής εξυπηρέτησης με προκαθορισμένες τιμές ανταλλακτικών, μηδενικές χρεώσεις εργατικών και άλλα οφέλη.

Installation02

 

Εξοπλισμός Καθαρισμού

Έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό εξοπλισμό καθαρισμού (cleaning kit) που περιλαμβάνει και την καψουλα προστασίας από την πέτρα, για να διατηρείτε την συσκευή σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ένα σπρέι κατά της ασβεστοποίησης, ένα σπρέι απολύμανσης και αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για χρήση σε συσκευές παροχής νερού.

cleaning kit strausss

 

UV Lamp

Λαμπτήρας υπεριώδους ακτινοβολίας Ο λαμπτήρας υπεριώδους ακτινοβολίας 11 watt είναι αυτός που διατηρεί το νερό καθαρό από βακτήρια και μικρόβια.

Ο λαμπτήρας UV που χρησιμοποιούμε εξαφανίζει το 99.99% των βακτηρίων που αναπτύσσονται στο νερό (και γενικά όλων των βακτηρίων). Αυτή η διαδικασία φιλτραρίσματος και καθαρισμού είναι εξαιρετικά αποτελεσματική κυρίως λόγω της ταχύτητας με την οποία εξαφανίζει τα βακτήρια, δίχως να εμφανίζονται επικίνδυνα υποπροϊόντα και δίχως να προκαλούνται οποιεσδήποτε χημικές μεταβολές.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής βελτιώνεται ακόμη και η γεύση του νερού. Για πλήρη αποτελεσματικότητα, πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 12 μήνες

Lamp

 

Active carbon filter

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα της Strauss Water απομακρύνει μεγάλες λοιμώδεις ουσίες που προέρχονται από τις σωληνώσεις της ύδρευσης του σπιτιού.

Το φίλτρο επιτρέπει τη διέλευση μόνο καθαρού νερού, ενώ ο άνθρακας εξαλείφει το χλώριο, οργανικές ουσίες και την επίγευση.

Για διπλή αποτελεσματικότητα το φίλτρο δουλεύει σε δύο στάδια: Αρχικά απομακρύνει με ένα μικρό δίχτυ την άμμο, στοιχεία σκουριάς και μικρές πέτρες, και στη συνέχεια το φίλτρο ενεργού άνθρακα βελτιώνει την ποιότητα του νερού εξαλείφοντας τη χλωρίνη και δυσάρεστες γεύσεις και μυρωδιές.

Το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται κάθε έξι μήνες.

 

Filters

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας