Υπέροχο νερό -αυτή είναι η ειδικότητά μας. Το νερό της Strauss είναι γνήσια πεντακάθαρο, δροσερό, με υπέροχη γεύση. Ανακαλύψτε ξανά αυθεντικές γεύσεις στο τσάι και τον καφέ σας - μια συσκευή Tana όχι μόνο καθαρίζει το δροσερό νερό που πίνετε, αλλά αφαιρεί το χλώριο καθώς και άλλους ρύπους από το βραστό σας νερό για απολαυστικό τσάι, καφέ ή άλλα ζεστά ροφήματα. Εκτός από τη διαδικασία καθαρισμού μέσω του ειδικού φίλτρου ενεργού άνθρακα, χρησιμοποιούμε ένα λαμπτήρα UV που καθαρίζει και προστατεύει το νερό μετά το φιλτράρισμα και την απομάκρυνση του χλωρίου.

Έχουμε εξασφαλίσει πολυάριθμα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, περιλαμβανομένου του NSF, της Χρυσής Σφραγίδας για πρότυπα ποιότητας πόσιμου νερού της Water Quality Association (WQA), του βρετανικού προτύπου "WRAS", του αντίστοιχου προτύπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), του Προτύπου Ποιότητας Τεχνικής Εξυπηρέτησης (ISO 9000), και του Προτύπου Περιβαλλοντικής Ποιότητας ROHS.

Logos drink pure

 

Σύστημα καθαρισμού νερού

 

water system

 

Φιλτράρισμα

  • Φίλτρο εξάμηνης διαρκείας που απαιτεί αλλαγή μόλις δύο φορές το χρόνο. Η ειδική καψούλα για αφαίρεση της πέτρας μπορεί να χρησιμοποιείται κάθε 6 ή 12 μήνες μαζί με την αλλαγή του φίλτρου σας ανάλογα με τα επίπεδα πέτρας στην περιοχή σας.
  • Χρησιμοποιούμε φίλτρα ενεργού άνθρακα (0,6 micron) και επιπρόσθετα ενός φίλτρου πέτρας 2 micron για αποτελέσματα που μπορείτε να τα γευτείτε.
  • Τα φίλτρα συλλαμβάνουν ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, όπως σκόνη, σκουριά και άλλα λοιμώδη στοιχεία.
  • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα αφαιρεί το 99,9% του χλωρίου, εξαφανίζει οργανικές ουσίες και άλλα λοιμώδη στοιχεία
  • Όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία που είναι ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο, διατηρούνται στο νερό σας

Καθαρισμός με λαμπτήρα UV

  • Λαμπτήρας UV 12μηνης διαρκείας που χρειάζεται να αλλαχτεί μόλις μία φορά το χρόνο.
  • Ο λαμπτήρας UV που χρησιμοποιούμε δεν επιτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηριδίων και ιών που μπορούν να αναπτυχθούν στο νερό.

  • Αυτή η μέθοδος φιλτραρίσματος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, δίχως να προξενεί τη δημιουργία επικίνδυνων υποπροϊόντων και δίχως να προκαλεί καμία απολύτως χημική μεταβολή.

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας