Χαρίστε στο προσωπικό και τους πελάτες σας το πιο καθαρό, αγνό και εύγευστο νερό με τις συσκευές πόσιμου νερού της Strauss Water για γραφεία/εργασιακούς χώρους.

Οι υπάλληλοι και οι πελάτες σας αξίζουν το καλύτερο νερό στο γραφείο ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η αφυδάτωση μειώνει τη διανοητική και φυσική απόδοση και προκαλεί ξαφνική κόπωση. Οι συσκευές παροχής νερού της Strauss Water μπορούν να μεταμορφώσουν τον εργασιακό σας χώρο με συνεχή παροχή καθαρού, φρέσκου, εύγευστου και ασφαλούς νερού, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που θα γεμίζουν τα ποτήρια τους.

business inner

Επιπρόσθετα, το κόστος της μεταφοράς, αποθήκευσης και αποκομιδής των μπουκαλιών (μεγάλων ή μικρών) μηδενίζεται (γεγονός που αποτελεί εξαιρετικό όφελος ασφάλειας για πολλούς οργανισμούς). Ο χρόνος, η ενέργεια και τα καύσιμα παραμένουν ως έχουν. Ο κίνδυνος τραυματισμού από τη μεταφορά των εν λόγω μπουκαλιών δεν υφίσταται πια, ενώ υπάλληλοι με καλύτερη υγεία σημαίνει αυτομάτως λιγότερες αναρρωτικές άδειες.

Οι συσκευές νερού της Strauss Water είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες για πόσιμο νερό για κάθε είδους οργανισμό. Μπορούν να εγκατασταθούν σε πολλά σημεία του εργασιακού χώρου ώστε να παρέχουν στο προσωπικό και τους επισκέπτες φρέσκο και εύγευστο νερό (κρύο, ζεστό, καυτό ή θερμοκρασίας περιβάλλοντος), με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον τρόπο αυτό, μεγιστοποιείτε το χρόνο ουσιαστικής εργασίας και μειώνετε τα περιστατικά στα οποία το προσωπικό χρειάζεται να αφήσει το χώρο της εργασίας του για να απολαύσει ένα ρόφημα.

Για τη διαχείριση του κέντρου εξυπηρέτησης του τομέα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούμε ένα ειδικό σύστημα CRM που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ερώτηση ή πρόβλημα. Οι εταιρικοί μας πελάτες είναι πολυάριθμοι και ποικίλοι, από μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλους οργανισμούς. Με αξιοζήλευτη πείρα που μετρά ήδη 12 συνεχή χρόνια, είχαμε τη χαρά να καλύψουμε πλήρως τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες  

  • Λογιστικών Γραφείων·  
  • Μεταφορικών Εταιρειών·  
  • Επιχειρήσεων Διανομής και Κυκλοφορίας Προϊόντων·  
  • Αλυσίδων Εστιατορίων·
  • Διαφημιστικών Εταιρειών·
  • Ιδιωτικών Κλινικών και Δημόσιων Νοσοκομείων·  
  • Εταιρειών Τηλεπικοινωνίας.

Σε εταιρείες, προσφέρουμε για τις συσκευές νερού της Strauss Water τη δυνατότητα είτε αγοράς, είτε ενοικίασής τους. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια Συσκευή Strauss, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Ενδιαφερομαι για ενοικιάσηΕνδιαφερομαι για αγορα

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας