Η Strauss Water έχει υπερασπιστεί τις αρχές της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος σε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων, και, φυσικά, μέσω της παροχής φιλτραρισμένου νερού υψηλής ποιότητας, δίχως περιττή εκμετάλλευση της φύσης ή πρόκληση βλάβης σε αυτή.  

Η εξοικονόμηση σε εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και η μείωση της παραγωγής αποβλήτων επιτρέπουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής με την ταυτόχρονη διατήρηση των φυσικών πηγών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Ως εταιρεία, έχουμε θέσει τον στόχο της ανάπτυξης και της παροχής λύσεων καθαρισμού και διαχείρισης νερού που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, δίχως να θυσιάζεται η ποιότητα.  Πιστεύουμε πως, χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και το εξαίρετο πόσιμο νερό που έχουν παράσχει για περισσότερο από 40 χρόνια, κάθε οικογένεια που αγοράζει μια συσκευή νερού της Strauss απολαμβάνει ποιοτικό νερό και ευκολία χρήσης, ενώ παράλληλα εξοικονομεί εκατοντάδες πλαστικά μπουκάλια κάθε χρόνο!

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα γεγονότα που αφορούν τα περιβαλλοντικά οφέλη από την κατανάλωση νερού μέσω των μηχανών νερού μας.

Προστασία της φύσης

1 inner

Οι συσκευές νερού Strauss Water βασίζονται στη χρήση νερού βρύσης και σας επιτρέπουν να αποφεύγετε την κατανάλωση νερού από μπουκάλια, που προέρχεται από πηγές που τροφοδοτούν οικοσυστήματα και φυσικούς βιότοπους.  Τα συστήματα αυτά βλάπτονται ως αποτέλεσμα της άντλησης νερού από τις πηγές τους.

Υψηλής ποιότητας νερό

2 inner

Τα προϊόντα και τα εξαρτήματά μας υπάγονται σε αυστηρό έλεγχο, πληρούν αυστηρά πρότυπα κατανάλωσης νερού και εγγυώνται για τους πελάτες μας ύψιστη ποιότητα νερού.  Αντίθετα, το εμφιαλωμένο νερό εκτίθεται σε αρκετούς παράγοντες που μπορούν να το μολύνουν.  Οι υψηλές θερμοκρασίες ενός πλαστικού μπουκαλιού που εκτίθεται στον καλοκαιρινό ήλιο μπορούν να προκαλέσουν την έκλυση σωματιδίων από το πλαστικό.  Επιπρόσθετα, σε υψηλές θερμοκρασίες, το πλαστικό γίνεται πιο διαπερατό σε διάφορα αέρια.

Μικρότερα ποσοστά μόλυνσης και εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου

3 inner

Η κατανάλωση νερού από τη συσκευή νερού Strauss Water μειώνει τις εκπομπές άνθρακα (έμμεσα) κατά 25% με 40%, επειδή οι φιάλες νερού είναι αναλώσιμα προϊόντα που παράγονται από πετρέλαιο.  Η διαδικασία κατασκευής πλαστικών μπουκαλιών προκαλεί την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου. Για την κατασκευή ενός και μόνο μπουκαλιού δαπανάται έως και τρεις φορές περισσότερο νερό από όσο θα περιέχει. Ας σημειωθεί πως ένα κομμάτι πλαστικού απαιτεί 700 χρόνια για να αποσυντεθεί. Επίσης σύμφωνα με έρευνες μόνο το 10-20% του πλαστικού μπορεί να ανακυκλωθεί.

Μείωση των απαιτήσεων αποθήκευσης και των απορριμμάτων

4 inner

Κάθε συσκευή νερού της Strauss αποτρέπει τη μόλυνση από την παραγωγή 800 μπουκαλιών μεταλλικού νερού το χρόνο για μία οικογένεια. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο πελάτες της Strauss Water που δεν πίνουν εμφιαλωμένο νερό εξοικονομούν πάνω από 200.000.000 φιάλες το χρόνο!

Κατανάλωση ενέργειας 

5 inner

Το Energy Star είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα εμπορικής προσαρμογής της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των Ηνωμένων Πολιτειών και του Υπουργείου Ενέργειας. Στόχος του είναι η προώθηση προϊόντων με υψηλή ενεργειακή απόδοση. Η συσκευή νερού της Strauss διαθέτει την πιστοποίηση Energy Star, που διασφαλίζει μη επιζήμια κατανάλωση νερού υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Η κατανάλωση ενέργειας της συσκευής νερού της Strauss ανέρχεται ημερησίως, κατά μέσο όρο, μόνο σε 0,6 kWh, κατανάλωση η οποία είναι μέχρι και 40% χαμηλότερη, από άλλες παρόμοιες συσκευές που δεν έχουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Οι συσκευές της Strauss έχουν την επιλογή της απενεργοποίησης συστημάτων για μέγιστη εξοικονόμηση, ώστε, όταν λείπετε από το σπίτι, να διατηρείτε την κατανάλωση ενέργειας στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Βοηθεια & Υποστηριξη

Επικοινωνηστε μαζι μας

Κατάστημα
Κορνηλίου, 4 Στρόβολος 2028, Λευκωσία

T: +357 22 44 18 28

Γραφείο
Ταχ. Θυρίδα 16216, 2087 Ακρόπολη, Λευκωσία

T: +357 22 87 95 25
F: +357 22 87 95 93

E: aykhome@cytanet.com.cy

ωρες Λειτουργίας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
08:00 – 17:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)
09:30 – 13:30 (Σάββατο)

Ακολουθήστε μας