4 Tips για Ακόμη πιο Υγιεινό Νερό!

23 Νοεμβρίου, 2018

Το νερό είναι από μόνο του η πεμπτουσία της ύπαρξής μας, το στοιχείο που ενυπάρχει σε κάθε χιλιοστό του σώματός μας, κι είναι τόσο απαραίτητο όχι μόνο για την υγεία του, αλλά και για την ομορφιά του. Πόσο πιο υγιεινό μπορεί να γίνει;

Κι όμως…

Υπάρχουν τρόποι να εμπλουτίσει την υπέροχή του επίδραση στον οργανισμό μας! Πώς; Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα tips!

 

Προσθέστε Φέτες Αγγουριού

Όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας παρακάτω, το μυστικό είναι να εμπλουτίσετε το νερό με κάποιο γευστικό και, παράλληλα, βιταμινούχο και θρεπτικό φυσικό συστατικό. Μια πρώτη ιδέα, είναι το αγαπημένο μας για τη δροσερή του γεύση αγγούρι.

Ουδέτερη μα πολύ ευχάριστη γεύση, το αγγούρι μπορεί να κάνει το νερό σας ακόμη πιο επωφελές για τους ιστούς του σώματος, ενώ ταυτόχρονα μπορεί, με τη φρεσκάδα και τη δροσιά του, να αντικαταστήσει κάποιο ζαχαρούχο αναψυκτικό που σας παχαίνει, είναι γεμάτο συντηρητικά και φθείρει τα δόντια σας.

Η παρασκευή είναι πανεύκολη: απλά γεμίστε μια κανάτα με νερό και στη συνέχεια ρίξτε μέσα φέτες αγγουριού, αρκετές για να καλύψετε την επιφάνειά της πάνω – πάνω. Τοποθετήστε τη στο ψυγείο, αφήστε τη να παγώσει καλά και… είστε έτοιμοι! Ιδανικό ρόφημα για ζεστά μεσημέρια!

 

Τι θα Λέγατε για… Μούρα;  

Κι όταν λέμε «μούρα», αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε τύπο από τη μεγάλη και γευστικότατη ποικιλία του είδους, όπως τα πασίγνωστα βατόμουρα, οι φράουλες (που, παρότι πολλοί δεν το γνωρίζουν, ανήκει στην οικογένεια των μούρων), τα μύρτιλα, κ.ά.

Το βασικό πρόβλημα με τα γευστικότατα αυτά δώρα της φύσης είναι πως δεν διατηρούνται εύκολα. Ο μόνος τρόπος να τα προστατεύσουμε είναι η κατάψυξη, στην οποία πρέπει να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Από τη στιγμή που θα καταψυχθούν, μπορείτε να τα προσθέτετε έτσι στο νερό σας – ως ένα είδος γευστικό παγάκι! Τα οφέλη; Κάθε φορά που θα σας πιάνει μανία για γλυκό, μπορείτε να τα επιστρατεύσετε για να χορτάσετε λίγο τον ουρανίσκο σας!

 

Υπάρχουν και τα Εσπεριδοειδή

Inner

Όλα τα επσεριδοειδή, από τη γράπα και το γκρέιπφρουτ, όσο το πορτοκάλι και το μανταρίνι, δίνουν καταπληκτικούς συνδυασμούς με το νερό, τόσο γευστικά, όσο και θρεπτικά. Το λεμόνι είναι προφανώς η πλέον γνωστή επιλογή σε αυτή την οικογένειά φρούτων, με πολλαπλά ευεργετική δράση για τον οργανισμό, κυρίως όσον αφορά την καύση λίπους και την αποτοξίνωση.

Υπάρχουν δύο τρόποι να ετοιμάσετε νερό με γεύση εσπεριδοειδούς: να αναμείξετε το χυμό τους με νερό, ή να κόψετε φέτες και να τις ρίξετε στην κανάτα σας. Μόνο βεβαιωθείτε πως έχουν παραμείνει εκεί για τουλάχιστον δύο ώρες, καθώς κι ότι το μείγμα έχει κρυώσει καλά⋅ έτσι αναδεικνύονται τα αρώματα και η γεύση του εσπεριδοειδούς πιο έντονα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και λίγα αρωματικά βότανα, όπως βασιλικό ή δυόσμο.

 

Έχετε Δοκιμάσει Νερό με Γεύση Μυρωδικών;

Τέλος, αντί να χρησιμοποιήσετε κάποιο αρωματικό βότανο απλά ως αρωματικό συμπλήρωμα, γιατί να μην το κάνετε το βασικό σας υλικό; Απλά ρίξτε φύλλα βασιλικού, δυόσμου, ή δενδρολίβανου, ή φτιάξτε παγάκια και ρίξτε στο νερό σας όποτε το θελήσετε!

Τα μυρωδικά αυτά είναι εξαιρετικά βιταμινούχα και – το καλύτερο – ανοίγουν την όρεξη για ακόμη περισσότερο νερό!

 

Υπάρχει, όμως κι ακόμη ένας τρόπος να κάνετε το νερό σας ακόμη πιο υγιεινό: να το πίνετε στην αγνότερή του μορφή! Μάθετε τώρα περισσότερα για τη μοναδική Μηχανή Νερού της Strauss και εξασφαλίστε πεντακάθαρο, κρυστάλλινο νερό, σε όποια θερμοκρασία επιθυμείτε!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top